Meer resultaten voor castelijn kasten

   
   
 
castelijn kasten
Castelijn Groove boekenkast.
Home Producten Kasten Castelijn Groove. ACCESSOIRES AKOESTISCHE MEUBELEN BELCELLEN BANKEN EN FAUTEUILS BUREAUS BUREAUSTOELEN KASTEN TAFELS PROJECTSTOELEN PROJECTSTOFFERING VERLICHTING WANDEN VOOR KANTOOR ZORGMEUBILAIR. KASTEN AKOESTISCHE KAST APOTHEKERSKAST DRAAIDEURKAST DRESSOIR KASTENWAND LADEBLOK LOCKERS POPULAIRE KASTEN ROOMDIVIDER ROLDEURKAST SCHUIFDEURKAST. Castelijn Groove boekenkast.
regenafvoer terras
Castelijn kasten Moderne designkasten JHAB Interieur Styling Enschede.
Met Castelijn kasten haalt u duurzame en moderne kasten die een eyecatcher zijn in uw huis. Met de producten van Castelijn krijgt u gegarandeerd echte kwaliteitsmeubelen. Bij JHAB bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan Castelijn kasten.
castelijn kasten
Castelijn.
Met hun collectie aan tafels en kasten, is Castelijn niet meer weg te denken. Indit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit dan ook geen modeverschijnselen, maar kernwaarden. Castelijn, de makers van design. Koop jouw showroommodel van Castelijn bij Showroommodellen.
castelijn kasten
Castelijn - Eurohome Interieur.
Sinds 1958 maak Castelijn tijdloze kasten, eetkamertafels, bureaus, vergadertafels en maatwerk meubilair. De collectie van Castelijn is 100 in Nederland ontworpen en met oog voor detail geproduceerd door een trots Castelijn-team. Castelijn is, net als Eurohome Interieur, een echt familiebedrijf.
Castelijn - Kast Solo Kok Wooncenter.
De Solo kast van Castelijn is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Daarnaast kunt u dit product geheel naar eigen wens samenstelling door middel van uw keuze in diverse materialen. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs. Vanwege de vele mogelijkheden waarin de Solo kast verkrijgbaar is kunt u deze niet online bestellen. De genoemde vanafprijs is op basis van een KS-A2 Solo kast in de afmeting 100 x 45 x 22 cm, afgewerkt in uni of effect lak. Aanwezig in showroom? Meer dan 8 weken. Dressoirs en kasten.
Castelijn meubels online Combo Design.
Castelijn Meubelfabriek maakt al sinds 1958 strakke, eigentijdse design kasten, design tafels, bureaus, vergadertafels en ook maatwerk meubilair. Alles wordt in Nederland ontworpen én geproduceerd, waar Castelijn erg trots op is. Castelijn staat voor duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit.
Castelijn familie in design - Het Origineel.
Als alle vier de kinderen gezamenlijk het meubelbedrijf van hun vader overnemen, dan weet je dat design er diep in het hart en het DNA zit! Het Origineel sprak Marieke en Coen Castelijn over hoe hun familienaam uitgroeide tot een toonaangevend designmerk.
Castelijn.
Castelijn Meubelindustrie is een in 1958 door Gerard Castelijn opgericht familiebedrijf dat in 1994 is overgenomen door de 2e generatie: Ellen, Marieke, Jan en Coen Castelijn. Castelijn is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardig designmeubilair, dat geheel in eigen fabriek in Roelofarendsveen wordt geproduceerd. De collectie bestaat uit strakke kasten, tafels en stoelen, welke uitsluitend door Nederlandse topdesigners zijn ontworpen.
Castelijn Solo kastenserie - Ploemen Interieur.
Zo gaan Solo kasten moeiteloos met hun tijd mee. Castelijn Solo sfeerfoto. Castelijn Solo sfeerfoto. Castelijn Solo detail. Castelijn Solo deuren en lade. Castelijn Solo 2-deuren blauw. Castelijn Solo symetrisch met accentstrook. Castelijn Solo symetrisch. Castelijn Solo lowboard met klep.

Contacteer ons