Meer resultaten voor chat

   
   
 
chat
chat WikiWoordenboek.
le chat parti, les souris dansent / quand le chat nest pas là, les souris dansent. als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel als er geen toezicht is, doet men wat men wil. n'éveillez' pas le chat qui dort.
Contact Zilveren Kruis.
Start de chat Geen chat beschikbaar. Persoonlijk contact met een medewerker. Voor al uw vragen. 0900 040 03 09 0900 040 03 09. Op dit moment gesloten. Het kan drukker dan gemiddeld zijn aan de telefoon. We doen ons best u zo snel mogelijk te helpen.
Chat Jellinek.
Anoniem chatten over alcohol en drugs. Heeft u vragen over alcohol of drugs en hoe u uw kind hierin moeten opvoeden dan kunt u anoniem chatten met een deskundige van de Chat Alcohol drugs. Meld u aan voor een intake.
Chat je vraag aan een medewerker van SNS SNS Bank.
De chat werkt nog niet in Mijn SNS, onze app en op de zakelijke website. Goed om te weten. Als je aan t chatten bent en tegelijk naar een andere pagina op onze site gaat, kan het zijn dat je de chat stopt.
Chat Switchboard.
Simpel: klik op het chatvenster rechtsonder in het scherm. Wat doe ik als de chat bezet is of als de chat offline is? Het kan voorkomen dat onze vrijwilligers al bezig zijn met een andere chat of niet beschikbaar zijn.
Chat with our students Erasmus School of Economics Erasmus University Rotterdam.
Want to find out more about Erasmus School of Economics? Have a chat with one of our student ambassadors to get a first-hand account of what its like to study and live in Rotterdam one of Europes most exhilarating cities right now.
Contact Knab.nl.
Geen antwoord op je vraag via de zoekfunctie? We kunnen je het beste helpen via de chat in de Knab App. Stel je daar je vraag, dan ontvang je een notificatie op je telefoon wanneer je antwoord hebt. Je opnieuw identificeren bij Knab.
Live chat Rochdale.
Contact met Rochdale. Klik op de tekstballon rechts onderaan om met een van onze medewerkers te chatten. Deel deze pagina. Rochdale geeft thuis. Wij zorgen ervoor dat mensen met een laag inkomen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer.
Chat instellen WebinarGeek.
Naast je naam kan je ook een foto van jezelf instellen om het nog persoonlijker te maken. Dit geldt voor iedereen in de chat, ook je kijkers kunnen dit dus instellen. De foto die we voor de chat gebruiken heet een avatar.

Contacteer ons